7X Yeni Özelliği: Badge Biriktirme

ikas eticaret
ikas eticaret

BirkanUlusoy 

Moderasyon Ekibi
Dijital Pazarlamacı
Aydın Pamuk'un Amazon Arbitrage Eğitimi
Aktiflik Süresi
8g 11s 25dk
Herkese selamlar,

Bu hayatta başarının sırrının, sürekli küçük kazanımları biriktirmek olduğuna inanıyorum. Büyük sıçramalardan çok, her gün yaptığımız ufak ama anlamlı iyileştirmeler bizi uzun vadede zirveye taşır. Tıpkı bileşik faizin etkisi gibi, bu küçük adımlar zamanla büyük başarılara dönüşür ve sağlam bir temel oluşturur. 7X'te de tam olarak bu stratejiyi destekleyecek, insanları sürekli gelişim yolunda motive edecek özellikler üzerine çalışıyoruz.

Bugün sizlere eğitimlere katılarak kazanabileceğiniz Badge'leri tanıtmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi bundan sonra her hafta alanında uzman konukları çağırarak bize uzman oldukları konularda eğitimler vermelerini rica edeceğiz. İlk konuğumuz ise Statix Partner kurucusu, Amazon Eğitimcisi ve 7X üyesi @SerhatSÖNMEZ

Bu akşam 21:00'da yapılacak bu eğitime katılarak 7X'in ilk Badge'i olan Amazon Handmade Badge'ini almaya hak kazanabilirsiniz. (Nasıl durduğunu görebilmeniz için kendi profilime ekledim.)

Ekran Resmi 2024 11 11 210954
Her hafta yeni bir eğitime katılarak yeni bir badge kazanabilecek, bunları profilinizde sergileyebilecek, hem kendinize hem de forumdaki dostlarınıza gelişiminize nasıl tutkuyla bağlı olduğunuzu gösterebileceksiniz.
  • Bu Badge'ler sadece katılımcılara verilecektir.
  • Her badge, belirli bir eğitime özeldir ve aynı eğitim tekrarlandığında dahi aynı badge yeniden verilmez.

Konuyu görüntüleyenler

Geri