BirkanUlusoy
Moderasyon Ekibi
Dijital Pazarlamacı
Serkan Akarsu ile Amazon Semineri
Aydın Pamuk'un Amazon Arbitrage Eğitimi
Serhat Sönmez'in Amazon Handmade Eğitimi
- Aktiflik Süresi
- 6g 17s 23dk
-
-
- Konu Yazar
Pinterest'in Türkiye'de hak ettiği değeri görmediğini düşünenlerdenim. Satış getirme konusunda sektör çok önemli olsa da sadece trafik getirme ve konuyla ilgili insanlar arasında bilinirlik kazanma amacıyla bile kesinlikle kullanılması gerekiyor.
Ben Pinterest'te nasıl bir yol izliyorum?
Yeni bir hesapla başlarken günde 15 içerik derleme paylaşarak agresif bir şekilde görünürlük ve takipçi kazanmaya çalışıyorum. Aylık görüntülenme rakamlarım 100k üzerine çıktığında ise kendi ürün görsellerimi yaymaya başlıyorum. Burada yol gösterici olması açısından bu amaçla yeni kurduğum bir Pinterest sayfasının gelişimi ve istatistiklerini sizlerle paylaşıyorum.
Docimium markası Pinterest çalışmaları
Bilmeyenler için Docimium markası sırf gelişimini sizlerle paylaşabilmek amacıyla Türk üreticiler ile birlikte kurduğum bir Home Decor markası. Bu markanın tüm gelişim süreçlerini Build in Public kategorisi altında inceleyebilirsiniz.
Ben Pinterest'te nasıl bir yol izliyorum?
Yeni bir hesapla başlarken günde 15 içerik derleme paylaşarak agresif bir şekilde görünürlük ve takipçi kazanmaya çalışıyorum. Aylık görüntülenme rakamlarım 100k üzerine çıktığında ise kendi ürün görsellerimi yaymaya başlıyorum. Burada yol gösterici olması açısından bu amaçla yeni kurduğum bir Pinterest sayfasının gelişimi ve istatistiklerini sizlerle paylaşıyorum.
Docimium markası Pinterest çalışmaları
Bilmeyenler için Docimium markası sırf gelişimini sizlerle paylaşabilmek amacıyla Türk üreticiler ile birlikte kurduğum bir Home Decor markası. Bu markanın tüm gelişim süreçlerini Build in Public kategorisi altında inceleyebilirsiniz.
Son düzenleme: