7X üyelerine özel ücretsiz Amerika şirket ve Shopify mağazası danışmanlığı

BirkanUlusoy 

Moderasyon Ekibi
Dijital Pazarlamacı
Serkan Akarsu ile Amazon Semineri Aydın Pamuk'un Amazon Arbitrage Eğitimi Serhat Sönmez'in Amazon Handmade Eğitimi
Aktiflik Süresi
7g 13s 16dk
Herkese selamlar,

7X üyelerine özel olarak, Amerika'da satış yapmayı planlayanlara şirket kurulumu ve Shopify mağazası açıp satışlara başlama konusunda ücretsiz danışmanlık/mentorluk vermek istiyorum. Böyle bir niyeti olan ve ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler.

Herkese selamlar,

7X üyelerine özel olarak, Amerika'da satış yapmayı planlayanlara şirket kurulumu ve Shopify mağazası açıp satışlara başlama konusunda ücretsiz danışmanlık/mentorluk vermek istiyorum. Böyle bir niyeti olan ve ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler.
Merhabalar Birkan bey Shopify icin degerli deneyimlerinizden bize aktarabilmeniz icin nasil ilerlemeliyiz.
teşekkür ederiz

Enis Beyle 1 saatlik güzel bir görüşme yaptık. Yol haritasını konuştuk ama muhtemelen gelecekte de bu talep gelmeye devam edeceği için online bir yol haritası hazırlamaya karar verdim. Hem Enis Bey, hem de sonrasında ihtiyaç duyan herkes kolayca ve hızlıca ulaşıp yararlanabilsin diye.

Enis Beyle 1 saatlik güzel bir görüşme yaptık. Yol haritasını konuştuk ama muhtemelen gelecekte de bu talep gelmeye devam edeceği için online bir yol haritası hazırlamaya karar verdim. Hem Enis Bey, hem de sonrasında ihtiyaç duyan herkes kolayca ve hızlıca ulaşıp yararlanabilsin diye.
Çok sağolun @BirkanUlusoy bey, paylastiginiz tecrubeler ve ayirdiginiz degerli zaman icin, belittiginiz noktalari not aldik. Aksiyon ve Yol haritasi sekillendi, adim adim ilerleyeceğiz
Aksiyon sonrasi sonuclarini ve geri donusleri ilgili arkadaşlar ile her zaman paylasabiliriz
Teşekkur ederiz
Saygilar dileriz

Aileden ticaretle uğraşıyoruz ama bir süredir yurtdışına açılmaya çalışıyorduk. Konuyu görünce Shopify için Birkan hocama yazdım. Yönlendirmesiyle 10 gün içerisinde sitemizi aktif ettik ve dün reklamlarımızı açtık. İlk günden satışlarımızı da yaptık. Nasıl satış yapacağımız kısmı bizi çok korkutuyordu. Bu kadar kolay olduğunu görünce neden kendi mağazamızı daha önce yapmamışız diye biraz üzüldük açıkçası.
Birkan hocama önce bu platformu kurduğu için, sonra Shopifyla ilgili yönlendirmeleri için çok teşekkür ediyorum.

Aileden ticaretle uğraşıyoruz ama bir süredir yurtdışına açılmaya çalışıyorduk. Konuyu görünce Shopify için Birkan hocama yazdım. Yönlendirmesiyle 10 gün içerisinde sitemizi aktif ettik ve dün reklamlarımızı açtık. İlk günden satışlarımızı da yaptık. Nasıl satış yapacağımız kısmı bizi çok korkutuyordu. Bu kadar kolay olduğunu görünce neden kendi mağazamızı daha önce yapmamışız diye biraz üzüldük açıkçası.
Birkan hocama önce bu platformu kurduğu için, sonra Shopifyla ilgili yönlendirmeleri için çok teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun Emre.

Pazar yerlerinde satmanın da kendi sitende satmanın da farklı avantaj ve dezavantajları var ancak markalaşma niyeti varsa kendi siteniz ile satış yapmayı öğrenmek ve projenin merkezini bu internet sitesi yapmak kesinlikle olmazsa olmaz. Uzun ömürlü ve çok başarılı olsun inşallah.

Selamlar,

ETSY tarafında bir şeyler denedim ama kapanana kadar sürdü :)

Verdiğim emeğin karşılığını almadan kapanması hoş değildi, Shopify veya Amazon tarafında özellikle gümrük, şirket kurulumu gibi konularda desteğe hayır demem. SEO, pazarlama gibi konulara hakimim ama bazı konularda kaynak yetersiz ve zaman sıkıntı oluyor. Umarım denk gelebiliriz, iyi çalışmalar.

Selamlar, linkten bir toplantı alırsanız, tanışıp neler yaptığınızı öğrenebilir, nasıl yardımcı olabileceğimi konuşabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Beo
Şu anda mobilim ilk fırsatta değerlendireceğim.
Not: Pandemi zamanı SEO hizmeti verdiğim müşterilerden biriydi Superpeer. Kullanıldığını görmek 🖤

Online sürece katılmak isterim

amazon ve etys tarafında satışlarım var ama kendi sitem ve shopfy için bir görüşme iyi olur ama kendi sitemizi yılbaşından sonra açmayı düşünüyorum.
bu konuda bir çok bilmediğim konu var tecrübenin zaman tasarrufu açısından çok önemli olduğu kesin.

Online sürece katılmak isterim
Bende katılmak istiyorum.
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Böyle bir süreç, eğitim vs gibi bir şey yok ortada. Ben Amerika'ya bu ürünleri satıcam ama şu kısmı çözemiyorum dediğiniz yerler varsa, meet yaparız, anlar, yardımcı olmaya çalışırım ama size ürün buluyorum, şirket kuruyorum, satış yaptırıyorum gibi bir şey algılanmasın.

7X üyesi herkes, sorun yaşadığı, çözemediği yeri bana özelden, sosyal medya hesaplarımdan vs nerden isterse yazabilir. En kısa sürede dönüş yapıp, yardımcı olmaya çalışırım.

Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Böyle bir süreç, eğitim vs gibi bir şey yok ortada. Ben Amerika'ya bu ürünleri satıcam ama şu kısmı çözemiyorum dediğiniz yerler varsa, meet yaparız, anlar, yardımcı olmaya çalışırım ama size ürün buluyorum, şirket kuruyorum, satış yaptırıyorum gibi bir şey algılanmasın.

7X üyesi herkes, sorun yaşadığı, çözemediği yeri bana özelden, sosyal medya hesaplarımdan vs nerden isterse yazabilir. En kısa sürede dönüş yapıp, yardımcı olmaya çalışırım.
Anladım, teşekkürler

amazon ve etys tarafında satışlarım var ama kendi sitem ve shopfy için bir görüşme iyi olur ama kendi sitemizi yılbaşından sonra açmayı düşünüyorum.
Özel bir sebebi yoksa yılbaşından önce kurmanızı tavsiye ederim. Böylece yıllık bildirimi yapabilir, hızlıca ITIN alabilirsiniz. Kredi skoru gibi süreçleri inşa etmenize katkısı olur.

Özel bir sebebi yoksa yılbaşından önce kurmanızı tavsiye ederim. Böylece yıllık bildirimi yapabilir, hızlıca ITIN alabilirsiniz. Kredi skoru gibi süreçleri inşa etmenize katkısı olur.
özel bir sebebi yok sadece iş yükü 10 gün sonra çok ilgilenemem diye düşünüyorum.

aslında bir çok soru var etsy ve amazonda (amazon daha yeni) satış yapıyoruz.
oranın dinamikleri öğrenmek ilerlemek bir vakit.
şimdi shopfy tabanlı bir site kurmak için nerden başlamalıyız

iyi bir kişi veya firma mı ?
kendimiz mi template alıp kuracağız.
her ne kadar e-ticaret e biraz yakın olsamda araştırmadığım için belkide
kendi site kurma olayına biraz uzağım gerçekten güncel bir bilgilendirme ve ona göre bir yol haritası çıakrmalıyım.

kendim ilgileneceksem yılbaşından sonra , ama birinden yardım alacaksam hemen de olur.

indirim noktasından şimdi alınsa sonra aktif edilse gibi durumlar söz konusumu

sorularımın bazıları havada olabilir buradaki arkadaşaları uzun zamandır sosyal medyada takip ediyorum .

bilgilerinin güvenilir olduğuna inandığım için çok soru sordum kusura bakmayın .

Şirket kurma işini yaptırabileceğiniz çok fazla seçenek var. Orada sadece ödemeyi yapıp sürecin bitmesini beklemek kalıyor. Site kurma işi çok zor olmasa da ben bir profesyonel yaptırma taraftayım. Forumda da @UğurKeskin gibi shopify geliştiriciler var. Onlardan detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Ama tabii ki pazaryerleri ve Shopify arasındaki en büyük fark satış konusu. Dünyanın en iyi sitesini de yapsanız müşterileri o siteye sizin getirmeniz gerekiyor. O yüzden Shopify'da reklamcılarla ilerlemek şart diyebilirim. Yada tüm bu işleri sizin yerinize yapacak bir ajans bulmaya çalışabilirsiniz.

Dilerseniz aşağıdaki linkten bir randevu alın, yüz yüze daha detaylı konuşalım.

abd şirketim açık amazon tarafını onların üstünden ilerletmekteyim . çok tşk @UğurKeskin ile görüşelim daha sonra ilerleriz.
iyi akşamlar

Konuyu görüntüleyenler

Geri