Etsy öneri

Hazartas

Etsy Satıcısı
Aktiflik Süresi
1s 24dk
Merhabalar , Hiwallpaper adında etsy mağazam var. Önceki mağazam iyi satışlar alıyorken ban yediği için yeni açtım 3 hafta oldu. Çok araştırmaya ve doğru araştırmalar yaparak geliştirmeye çalışıyorum . Görsellerin hepsi benim kendi tasarımım . Ancak satışlar hızlanmıyor bir türlü . Favori ve sepete ekleme oranlarım gayet iyi durumda . Bakıp önerilerde bulunabilir misiniz. Bu işi ek iş olarak yapıyorum ancak yine de hem maddi hem zaman olarak çok vakit harcıyorum . Hedefim büyümek . İşleri biraz hızlandırsam kendi beyaz yaka işimden istifa edip bu işe odaklanmayı bekliyorum. Daha önce trendyoldan satışlar yapmaktaydım uzun yıllardır e ticaretin de içindeyim biraz bilgim var daha çok gelişmeye açık olsamda. Sizden hem mağazama bakıp öneriler hem de bu yolda bana tavsiyeleriniz varsa duymak isterim . Amerika ve kanadada yaşayan arkadaşlar beğendikleri olursa duvar kağıdı burdaki arkadaşlara özel indirim tanımlarım :) . Satışlarınız bol olsun sağlıcakla kalın. :)

Ekli dosyalar

• zzzz.png
    zzzz.png
    593.3 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba, Tebrikler. İlk önce bir kapak fotoğrafı tasarlayıp yükleyin, seonuzu kontrol edin. Liste fiyatlarinizi en yukarda indirim oranlarını Max. Da tutun. Hiç satıp görüntülenme almayan ürünleri silip tekrardan yükleyin.

İyi çalışmalar, başarılar dilerim.

banner var aslında mağazada ama kapak fotoğrafı dediğiniz neresi acaba. yüzde 20 indirimdeydim dediğinizi dikkate alıp şimdi biraz arttıracağım . Teşekkür ediyorum.

Selamlar, alanınızdaki rakiplerinizi incelemeyi unutmamanızı tavsiye ederim.

Bunu yapmak size sektörde ne tarz görsellerin, tasarımların tuttuğunu görmeniz ve ilham almanız için işe yarayabilir.

Benim beğendiğim bir markayı paylaşmam gerekirse:

Chasing Paper

Store Leads verilerine göre ayda $538,760.53 geliri var.

Özellikle pazar yerlerinde tutunduğunuzu gördükten sonra kendinize ait bir website açmanızı da öneririm

Bu sayede tutan bir ürün için yatırım yaptığınızdan emin olursunuz. Hem de sitede müşterilerinizden gelen fotoğrafları, yorumları ve puanlarını sergileyerek marka konumlandırmanızı güçlendirebilirsiniz.

Başarılar dilerim

Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ediyorum . Dediğiniz gibi çok satan görsellerden ilham alıp yapmaya çalışıyorum bende kendi tasarımlarımı . Bugün bu forumdaki tavsiyeleri dikkate alarak mağazamda bazı değişiklikler yaptım . Umuyorum ki etkisini gösterecektir. İnternet sitesi konusunda haklısınız bütçem olmadığı için şuan ona girişemiyorum maalesef.

1. Günde her gün en az 5 ürün yüklemeye çalışın. Ne kadar ürün olursa, o kadar iyi.
2. Standart fiyatınızı ve kar oranlarınızı belirleyin. Örneği standart fiyatınız $12 ise, fiyatlarınızı $20 yapın ve günlük %40 indirim yapın. Her 24 saate bir %40 civarında indirim yapmanız daha iyi olacaktır. Klasik fiyatları arttırıp, indirim yapma sistemi.
3. Yurt dışında tanıdıklarınızdan ürün almalarını ve yorum yapmalarını rica edin. Ne kadar çok 5 yıldız ve yorum gelirse o kadar iyi.
4. Olabildiğince çok düzenli olarak ürün yüklemeye çalışın. En kötü var olan ürünleri kopyalayıp, resim başlık açıklama ve etiketleri değiştirip yeni ürün olarak paylaşın.

Uzun vadede bunları yaparsanız mağazanız gelişecektir.

Merhabalar , Hiwallpaper adında etsy mağazam var. Önceki mağazam iyi satışlar alıyorken ban yediği için yeni açtım 3 hafta oldu. Çok araştırmaya ve doğru araştırmalar yaparak geliştirmeye çalışıyorum . Görsellerin hepsi benim kendi tasarımım . Ancak satışlar hızlanmıyor bir türlü . Favori ve sepete ekleme oranlarım gayet iyi durumda . Bakıp önerilerde bulunabilir misiniz. Bu işi ek iş olarak yapıyorum ancak yine de hem maddi hem zaman olarak çok vakit harcıyorum . Hedefim büyümek . İşleri biraz hızlandırsam kendi beyaz yaka işimden istifa edip bu işe odaklanmayı bekliyorum. Daha önce trendyoldan satışlar yapmaktaydım uzun yıllardır e ticaretin de içindeyim biraz bilgim var daha çok gelişmeye açık olsamda. Sizden hem mağazama bakıp öneriler hem de bu yolda bana tavsiyeleriniz varsa duymak isterim . Amerika ve kanadada yaşayan arkadaşlar beğendikleri olursa duvar kağıdı burdaki arkadaşlara özel indirim tanımlarım :) . Satışlarınız bol olsun sağlıcakla kalın. :)
Yeni hesap açarken nelere dikkat ettiniz acaba?

Yeni hesap açarken nelere dikkat ettiniz acaba?
Aynı İp adresi aynı pc aynı mail olmamalı. Yani kesinlik yok ama riske atmamak adına en sağlıklı yöntem . Farklı wifi farklı pc ve mail kullanıp normal hesap açılımı yaptım . Tabii kendi üzerime değil bir tanıdığımın üzerine açtım mecbur. Onun dışında ürün listelerken erank uygulamasında ki verilerin analizine göre tag ve başlık oluşturmaya çalışıyorum.

1. Günde her gün en az 5 ürün yüklemeye çalışın. Ne kadar ürün olursa, o kadar iyi.
2. Standart fiyatınızı ve kar oranlarınızı belirleyin. Örneği standart fiyatınız $12 ise, fiyatlarınızı $20 yapın ve günlük %40 indirim yapın. Her 24 saate bir %40 civarında indirim yapmanız daha iyi olacaktır. Klasik fiyatları arttırıp, indirim yapma sistemi.
3. Yurt dışında tanıdıklarınızdan ürün almalarını ve yorum yapmalarını rica edin. Ne kadar çok 5 yıldız ve yorum gelirse o kadar iyi.
4. Olabildiğince çok düzenli olarak ürün yüklemeye çalışın. En kötü var olan ürünleri kopyalayıp, resim başlık açıklama ve etiketleri değiştirip yeni ürün olarak paylaşın.

Uzun vadede bunları yaparsanız mağazanız gelişecektir.
Günde 5 değil de her gün düzenli 1 ürün yüklemeye calısıyorum haftasonları günde 2-3 . Tagleri ve başlıkları görüntülenmelere göre güncelliyorum. Diğer söylediklerinizi uygulamaktayım ancak yurtdışında sipariş verdirtebileceğim bir tanıdığım yok maalesef o konuda eksik kalıyorum o yüzden.

Konuyu görüntüleyenler

Geri