BirkanUlusoy
Moderasyon Ekibi
Dijital Pazarlamacı
Serkan Akarsu ile Amazon Semineri
Aydın Pamuk'un Amazon Arbitrage Eğitimi
Serhat Sönmez'in Amazon Handmade Eğitimi
- Aktiflik Süresi
- 7g 12s 1dk
-
-
- Konu Yazar
Herkese selamlar,
Bazı sanal numaralar bankalar ve ödeme sistemleri tarafından kabul edilmiyor. Ben bugün size kendim de kullandığım gsm servisi
Yeni gelenler 3 ay için toplam 45$ ödeyerek kullanabiliyor. 3 ay sonra ise 5 GB internetli en düşük paketini yine ayda 15$ ödeyerek kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
*Bunun sanal numara olmadığının, gerçek bir Amerikan hattı olduğunun altını çiziyorum. Bilgisayardan, uygulamadan vs kullanımı yok. Telefonunuzda normal esim yada fiziksel sim olarak kullanabiliyorsunuz.
Bazı sanal numaralar bankalar ve ödeme sistemleri tarafından kabul edilmiyor. Ben bugün size kendim de kullandığım gsm servisi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'dan bahsetmek istiyorum. Sanal numara değil de gerçek bir Amerika numarası almak istiyorsanız Mint'i kullanabilirsiniz. Esim destekleyen telefonunuza kolayca ekleyerek kullanabilirsiniz. Fiziksel sim de gönderiyorlar ancak ekstra 10$ ücreti var. Yeni gelenler 3 ay için toplam 45$ ödeyerek kullanabiliyor. 3 ay sonra ise 5 GB internetli en düşük paketini yine ayda 15$ ödeyerek kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
*Bunun sanal numara olmadığının, gerçek bir Amerikan hattı olduğunun altını çiziyorum. Bilgisayardan, uygulamadan vs kullanımı yok. Telefonunuzda normal esim yada fiziksel sim olarak kullanabiliyorsunuz.