İkas'ta Satıcı Olmak

ikas eticaret
ikas eticaret

FatihNarmanlı

New member
Aktiflik Süresi
2s 21dk
Merhabalar

Herhangi bir konu olmadığı için buraya da açmak istedim.

Shopify'dan aylık 300 400 dolarlık faturalar gelmeye başladıktan sonra sürekli takip ettiğim takip etmesem bile önüme çıkan İkas'a hem fiyat hemde yerli bir firmaya destek olmak adına geçiş yaptım. Geçiş sürecinden bugüne kadar sürekli problem çözme odaklı verdiğim geri bildirimlere en kısa süre içerisinde dönüş yapmaları. İstediğim saatte destekten yardım alabilmek tema altyapıları ve diğer özellikleri ile beni memnun etmeye devam ediyor. Aklınızda İKAS tarafı ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa bildiğim kadarıyla seve seve yardımcı olabilirim.

Shopifydan niye 300-400 dolarlık faturalar gelmeye başladı? Ürün satışınızın yüzde kaçına denk geliyor? Taşıma işlemi ne durumda? Kelimelerde ve sayfalarda gerileme oldu mu? Olduysa toparladı mı?

Shopify satış başına %2 komisyon , kullanılan uygulamalar üzreinden ve aylık ücretiyle bu ücretler çıkmaya başladı. Taşıma işlemi ikasa yaklaşık 2 3 gün kadar sürdü.

Bende yaklaşık 1 senedir ikas kullanıcısıyım 17 gün sonra lisansım biticek bir daha güncellemeyi düşünmüyorum.

Çok iyi müşteri hizmetleri var inanılmaz derecede. Ama malesef her istediğinizi yapamıyorsunuz.

Bende yaklaşık 1 senedir ikas kullanıcısıyım 17 gün sonra lisansım biticek bir daha güncellemeyi düşünmüyorum.

Çok iyi müşteri hizmetleri var inanılmaz derecede. Ama malesef her istediğinizi yapamıyorsunuz.
Ne gibi problem yaşıyorsunuz , bu durumları görmek isterim açıkçası

Ne gibi problem yaşıyorsunuz , bu durumları görmek isterim açıkçası
Tam olarak sorun demeyim bir şirkete yapılan haksızlık gibi olur. Shopify dan geldiğim için oradaki düzenlemelere HTML ve CSS kodlarıyla değişiklikler yapabiliyorduk fakat IKAS buna izin vermiyor. Onun istediği tasarımın dışına çıkamıyoruz bazen. Bu da istenileni yansıtmaya engel oluyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri