Shopify Ödeme Yöntemleri

Kaanberk

Amazon Satıcısı
Aktiflik Süresi
4s 21dk
Merhaba,

Türkiyedeki şahıs firmasıyla shopify üzerinde mağaza açtım fakat ödeme sağlayıcıları konusunda tıkandım, nasıl ilerliyor süreç destek olabilir misiniz?

Merhaba
Paytr iyzico gibi sanal pos firmalarına sweb siteniz bittikten sonra ödeme sağlayıcısı olarak ekleyebilrisniz

Merhaba, ilk etapta ödeme almak için şahıs firması açma gerekliliğiniz yok esasında ki eğer ondan mütevellit açtıysanız bu bilgilendirmeyi geçeyim. PayTR gibi bazı alt yapı sağlayıcılarından ödeme alabilirsiniz. İş ciddiye bindiği vakit ve geliriniz arttığında yapmış olduğunuz satışlarla beraber vergisini ödeyip şirket açılışı yapabilirsiniz.

Statista 'da yapılan bir araştırmaya binâen yapılacak işin sıralaması başarı için en önemli faktörlerin başında yer alıyor.

Bunun dışında sormuş olduğunuz sorunun cevabı ise PayTR Sanal POS başvurunuzu sitenizi satışa hazır hâle getirdikten sonra (Ürün Sayfası, Hakkımızda, KVKK, Satış Sözleşmesi, Kullanıcı Sözleşmesi vs.) dashboard üzerinden başvuru yaptığınız zaman API bilgileri sağlanıyor ve API bilgileriyle Shopify bağlantısı sağlıyorsunuz.

Daha sonrasında satışa hazır olup olmadığı testini yapmak için panelden ödeme test moduna alıp denemeyi unutmayın.

Bol kazançlar.

Merhaba cevaplarınız için teşekkür ederim, bu aracılarla yurtdışından ödeme alabiliyor muyum? Ben süreci amerika ve ingilterede satış yapmak için başlatmıştım

Merhaba cevaplarınız için teşekkür ederim, bu aracılarla yurtdışından ödeme alabiliyor muyum? Ben süreci amerika ve ingilterede satış yapmak için başlatmıştım
PayTR firmasıyla yurt dışından ödeme alabilirsiniz. ilgili detaylara erişebilirsiniz. Tüm bunların dışında yurtiçi ve yurtdışı koşullar değişmekle birlikte yurtdışından alınan ödemeler 1 ay blokajlı oluyor diye biliyorum. Aktif olarak PayTR yurtdışı kullanmadım fakat edindiğim bilgiler bu doğrultuda.

Konuyu görüntüleyenler

Geri