Shopify tema önerisi

ikas eticaret
ikas eticaret

coktemha

Etsy Satıcısı
Aktiflik Süresi
1s 18dk
Öncelikle herkese merhaba!
Uzunca bir süredir dawn temasını kullanıyorum. Premium tema satın almak istiyorum ancak seçenek çok olunca kararsız kaldım. Jewelry kategorisi için tema önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Shrine teması süperdir

Çok teşekkür ederim. Bu konuyu biraz araştırdığımda theme forest gibi platformlardan tema alımı pek önerilmiyor. sizlerde hem fikirde misiniz?

Çok teşekkür ederim. Bu konuyu biraz araştırdığımda theme forest gibi platformlardan tema alımı pek önerilmiyor. sizlerde hem fikirde misiniz?

Genellikle hindistan temaları oldukları için çok tavsiye etmiyorum, popüler tema olsa bile temanın bir yerlerinde hatalar olabiliyor ve bunun için ücret talep edebiliyorlar.

Tabi aynı durum Shopify tema store için de geçerli olabilir, bu seçilen tema ile alakalı bir durumdur.

Fakat yıllardır Shopify web sitesi tasarlayan birisi olarak Shopify theme store tavsiye ederim, oradaki temalar daha sık elenmiş temalardır.

Genellikle hindistan temaları oldukları için çok tavsiye etmiyorum, popüler tema olsa bile temanın bir yerlerinde hatalar olabiliyor ve bunun için ücret talep edebiliyorlar.

Tabi aynı durum Shopify tema store için de geçerli olabilir, bu seçilen tema ile alakalı bir durumdur.

Fakat yıllardır Shopify web sitesi tasarlayan birisi olarak Shopify theme store tavsiye ederim, oradaki temalar daha sık elenmiş temalardır.
Çok teşekkür ederim Uğur bey. Ve zaten prestige, impulse gibi kendini kanıtlamış temalarda bu sorun zaten ortadan kalkmış demektir. Seçenek çok olduğu için seçimde sıkışıp kaldım :) Fiyatlar da malesef TR şartlarına göre yüksek olduğu için karar verme aşaması kolay olmuyor :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri