Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar, öncelikle böyle bir oluşumun olduğunu görmek ve dahil olabilmek beni mutlu etti.
Üst segment ürünler sattığımız markamız için aktif şekilde Meta Ads kullanıyoruz.
Ürünlerimizin fiyat skalasının yüksek olması sebebiyle öğrenme sürecinde yeterli dönüşüm alamadığımız için kampanyalarımız öğrenme sürecinden çıkamıyor.
Üst segment ürünlerde öğrenme süreçlerini nasıl geçiriyorsunuz?
Benzer durumda tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiyeleri ilaç gibi gelir.
Yeni kampanya açıldığında bütçenin çok düşük olması ya da hedef kitlenin çok kısıtlı olması gibi etkenler bu öğrenme sürecini etkiliyor, bütçe çok kısıtlı olursa öğrenme sürecinden çıkamaz, %20 üzerindeki bütçe değişiklikleri de kampanyayı durmadan öğrenime sokar,
Eğer dönüşüm alamadığınız için öğrenme sürecinden çıkamadığınızı düşünüyorsanız kampanyanın hedefini değiştirip yayınlamayı deneyebilirsiniz, purchase yerine add to cart açıp belli bir süre sonra purchase kampanyası açabilirsiniz, ek olarak şuan dönemsel olarak rekabetin çok arttığı bir dönemdeyiz, bu süreçte de cpm maaliyetleri çok artacaktır, bu da düşük bütçeli kampanyaların daha çok ezilmesine sebep olabilir, beklenenden daha az erişim gerçekleşecek.
Selamlar,
Genel olarak hem meta hem google için bu oran özellikle isteniyor, %20 üstü bir arttırım ya da azaltma yaptığın zaman kampanyanın tekrar learning aşamasına gireceğinin üstünde çok duruluyor, kesinlikle bu sınırlardan kalmayı öneririm, her kuruşun önemli olduğu bir dönemdeyiz rekabet fazlasıyla yüksek, bu dönemde öğrenim süresinden çıkması da uzun sürebilir, o sebeple ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama meta ve google ekiplerini dinlemek mantıklıdır diye düşünüyorum