YURTDIŞI KARGO FİRMA TAVSİYESİ

Hazartas

Etsy Satıcısı
Aktiflik Süresi
2s 44dk
Merhabalar , etsy mağazam shipentegra firmasıyla entegreliydi onlarla çalışıyordum ama resmen sadece kargoya ve etsy vergilerine çalışıyorum cebime 1 tl para girmeden iş yapıyorum 2 aydır. Shipentegra aşırı pahalı . Bana güvenilir ve hızlı önerebileceğiniz abd ve kanadaya gönderim sağlayabileceğim kargo firması önerebilir misiniz

Navlungo ile görüşebilirsiniz. Uzun süre çalıştım tavsiye ederim

Shipready kullanıyorum çok memnunum.

Shipentegre ile çalışırken kargo etiketini seçme aşamasında seçenekleri değerlendiriyor musunuz? Bu kısım benim atladığım ve çok zarar ettiğim bir noktaydı, şuan alıştığım için de değiştiremiyorum açıkcası, diğer firmaların teklifleri de hemen hemen yakın geldi, o sebeple belki etiket aşamasında benim yaşadığım problemi yaşıyor olabilirsinizdiye düşündüm

Shipentegre ile çalışırken kargo etiketini seçme aşamasında seçenekleri değerlendiriyor musunuz? Bu kısım benim atladığım ve çok zarar ettiğim bir noktaydı, şuan alıştığım için de değiştiremiyorum açıkcası, diğer firmaların teklifleri de hemen hemen yakın geldi, o sebeple belki etiket aşamasında benim yaşadığım problemi yaşıyor olabilirsinizdiye düşündüm
Valla bugün 4-5 firmayla görüştüm hız/fiyat oranına bakılınca en uygunu shipentegraymış . Bana pahalı gelmişti ama shipentegra uygunmuş bile . Express ile gönderiyorum genelde teslim ettikten sonra müşteriye teslim olma süresi 3-4 günü geçmedi daha hiç.

Selamlar. Ben gönderimlere henüz başlamadım, araştırma aşamasındayım. Lojistigo'yu özellikle merak ediyorum. Şu iki sayfa işinize yarar belki:

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim , Ahmet konak' ı takip ediyorum . ChatGPT de Etsy Seo Expert diye bir GPT si var konak akademinin yaptığı tavsiye ederim .(Ürününüzün başlığı tagi gibi konularda destek alabilirsiniz). Lojistigo dan bugün fiyat aldım shipentegra ile aynı fiyattalar . Ben shipentegra ile çalışıyorum ama eminim o firmada iyidir. İyi akşamlar . Bol satışlarınız olsun.

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim , Ahmet konak' ı takip ediyorum . ChatGPT de Etsy Seo Expert diye bir GPT si var konak akademinin yaptığı tavsiye ederim .(Ürününüzün başlığı tagi gibi konularda destek alabilirsiniz). Lojistigo dan bugün fiyat aldım shipentegra ile aynı fiyattalar . Ben shipentegra ile çalışıyorum ama eminim o firmada iyidir. İyi akşamlar . Bol satışlarınız olsun.

Çok teşekkürler, deneyeceğim tavsiyenizi. Ben de size bol ve sorunsuz satışlar dilerim diğer arkadaşlarla birlikte. İyi akşamlar.

Selamlar; İngiltere için fulfilment hizmeti konusunda bir girişimimiz var. Sadece Amazon değil, Shopify- ETSY-WooCommerce entegrasyonlarımız mevcut. şuanda ingilterede en uygun fiyatı vererek başlıyoruz. Custom paket, bundle pairing gibi birçok ilave hizmet ekledik. İlgilenenler DMden ulaşabilir, saygılar

IyziShip'te önerebilirim. Son fiyatlarını bilmiyorum ancak Canay Bey her zaman en ucuzunu oluşturmaya çalışıyoruz der sürekli :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri