7X'te işimin reklamını yapabilir miyim?

ikas eticaret
ikas eticaret

BirkanUlusoy 

Moderasyon Ekibi
Dijital Pazarlamacı
Aydın Pamuk'un Amazon Arbitrage Eğitimi
Aktiflik Süresi
8g 10s 59dk
Herkese selamlar,

Sizlerden gelen mesajlara istinaden bu konuyu açmak istedim. Pek çoğunuzun aklında burada işlerinin, kendilerinin reklamını yapıp yapamayacakları konusunda soru işareti olduğunu görüyorum. Burada toplanmamızın tüm amacı işimizin, verdiğimiz hizmetlerin, eğitimlerin reklamını yapmaktır.

E-ticaret yapan kişilerin bu hizmetlere ihtiyacı var. Onların aradıkları hizmetleri kolayca bulabilmesini, hatta bilmediği hizmetler hakkında bilgi sahibi olup onlara da ulaşmasını ve işini daha büyük, daha karlı hale getirmesini istiyorum.

Lütfen çekinmeden, ilgili kategorilerde konularınızı açarak yaptığınız işleri, verdiğiniz hizmetleri anlatın.

Öncelikle bu güzel platform için sizleri tebrik ederim Birkan bey. Herkes yaptığı işi anlatabilir, reklamını yapabilir. Bunda bir sorun görmüyorum. Ancak bu reklamı yapan veya yapılacak şirketlerin, platform güvenliği adına bir filtreden geçmeli diye düşünüyorum. Sonuçta sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki herkes eğitim veriyor, herkes danışman vs. Ancak işin gerçek yüzü mağduriyet yaratmaktan öteye geçmiyor bir çoğunda.

En başından beri benim de isteğim insanların hizmet almaktan korkmayacakları, mağdur olmayacakları bir platform olması ama bunu yapmak çok zor görünüyor. Benim şu anda şu anda bulabildiğim ve uyguladığım en iyi yol üyelikleri sadece davetiye usülü yapmak ve gerçek insanların kayıt olduğundan emin olmak. En azından birini mağdur etse bile, 1 kişi ile sınırlı kaldığından, o kişinin yeni bir hesapla gelip, insanları tekrar mağdur edemeyeceğinden olmak.

Bir de onaylı hesap modülü geliştiriyoruz. Hesaplar TC kimlik numaralarını doğrulayarak benim hesabımdaki gibi bir mavi tik alabilecekler.

Bunun dışında forumu daha güvenli kılmak için önerileriniz varsa dinlemeyi çok isterim. Akıl akıldan üstündür. Belki çok daha iyi yollar bulabiliriz.

Tabii ki günün sonunda sorumluluk kişilerin kendisine düşüyor. Bu foruma üye olması kimse için bir güvenilirlik kriteri olmamalı. Normalde ticaretini nasıl yapıyorsa burada da öyle yapmalı.

Yazılım kısmında pek bilgim yok açıkçası ancak form yayınlama kısmında içerik türü seçtirilip (reklam, tanıtım), direk yayınlanmadan önce bir onaya sunulabilir. Admin ve adminin belirlediği gönüllü bir kaç üye bu firma veya şahıs hakkında küçük bir internet taraması yapıp daha sonra yayınlanmasını sağlayabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri