Affiliate pazarlamaya uygun ürünleriniz var mı?

ikas eticaret
ikas eticaret

BirkanUlusoy 

Moderasyon Ekibi
Dijital Pazarlamacı
Aydın Pamuk'un Amazon Arbitrage Eğitimi
Aktiflik Süresi
8g 10s 59dk
Herkese selamlar,

Geçtiğimiz günlerde bir kişisel markalama atölyesine başladık. Kasım ayı olması sebebiyle pek bir ilerleme kaydedemedik ama çok yakında yoğun bir programla ilerlemeyi planlıyorum.

Aklıma bu atölyeye katılan insanlara farklı gelirler yaratmak ile ilgili bir fikir geldi. Bu insanların hepsi atölyenin bir gereği olarak kişisel bir web sitesi de kuracak. Bu web siteleri ingilizce olsaydı ben Amerika'daki kendi markalarımıza yönelik bir affiliate marketing çalışması yaptırmayı isterdim ama bu aşamada sadece Türkçe internet siteleri bile çok kolay gelmeyecektir.

O yüzden forumda konu açarak sormak istedim. Türkiye'de affiliate linkleri ile yönlendirme yapabileceğimiz Shopify siteleri olanlar var mıdır? Bu kişisel markalaşma atölyesine katılan insanların bloglarında tanıtabileceği ve yönlendirme yaparak gelir elde edebilecekleri bir model oluşturabilir miyiz?

Merhabalar, eğer uygun olacağını düşünürseniz, bizim sirket.io olarak sağladığımız hizmetler için affiliate programı oluşturabiliriz. Bu şekilde eğitime katılanlar dolar bazında gelir elde edebilir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri