Evet, tek seçenek budur. Şikayet eden kişiler, ETSY'e email göndererek şikayetlerini geri çekmeli. Ondan sonra ETSY'e email gönderin bu konu hakkında. Ardından değerlendirilip, sonuçlandırılacaktır.maalesef tek yol ihtarda bulunan kişiden ihtarı kaldırmasını istemeniz ve o kişinin kabul edip bunu kaldırması gerekmektedir.
şikayet edenin kim olduğunu nereden öğrenebiliriz ki ? (Benim mağazamda sorun yok ama bir arkadasımda aynı koonudan suspend yemisti)Evet, tek seçenek budur. Şikayet eden kişiler, ETSY'e email göndererek şikayetlerini geri çekmeli. Ondan sonra ETSY'e email gönderin bu konu hakkında. Ardından değerlendirilip, sonuçlandırılacaktır.
email geliyor. Gelen email'de şikayet eden firmanın bilgileri oluyor.şikayet edenin kim olduğunu nereden öğrenebiliriz ki ? (Benim mağazamda sorun yok ama bir arkadasımda aynı koonudan suspend yemisti)
Listinginizin kaldırıldığı Telif ihtar mailinde iletişim bilgileri bulunuyorşikayet edenin kim olduğunu nereden öğrenebiliriz ki ? (Benim mağazamda sorun yok ama bir arkadasımda aynı koonudan suspend yemisti)
Selamlar , ben etsy supporta mail attım ardından itiraz formu doldurdum . İtiraz formuna cevap olarak özür dileriz hata olmuş diyip tekrar aktif hale getirdiler mağazayı . Ama her an tekrar nedensizce kapatılabilir korkusu var hala tabii ki. İtiraz formu gönderdiniz mi siz ?Merhaba dostlar, Etsy benimde mağazamı kapattı. Hem de üyelik bedeli, reklam harcamaları yaptıktan ve ilk siparişi aldıktan hemen sonra kapattı. Ancak ne için kapattı yada neye dayanarak kapattı hiç bir bilgi vs. gelmedi. Talepler oluşturuyorum sürekli, X üzerinden de yazdım bilgilerimi istediler ancak sonra ne dönen oldu ne de başka bir şey. Var mıdır bir öneriniz ?
görsellerin hepsi kendi tasarımım , teliften ban yeme ihtimalim 0 o yüzden . Ancak benim için yeni bir bilgi oldu söylediğiniz . Teşekkür ederim yine de.Listinginizin kaldırıldığı Telif ihtar mailinde iletişim bilgileri bulunuyor
Selamlar , ben etsy supporta mail attım ardından itiraz formu doldurdum . İtiraz formuna cevap olarak özür dileriz hata olmuş diyip tekrar aktif hale getirdiler mağazayı . Ama her an tekrar nedensizce kapatılabilir korkusu var hala tabii ki. İtiraz formu gönderdiniz mi siz ?
Aynı birebir bahsettiğiniz durumu önceki mağazamda yaşadım . Tamamen kapadılar ne yapsam açılmadı . Hemen 2. mağazayı açtım onu da bi banlamaya çalıştılar ama kurtardım şükür. Hemen yeni bir mağaza açın vakit kaybetmeyin derim . Farklı mail telefon ve pc kullanmayı unutmayın. Sanırım etsy botları az satıs ve görüntülenmeli türk mağazalarını otomatik banlıyor .(yazılım hatası da olabilir) bunlar tamamen tahmin tabii net bir bilgi degil. Geçmiş olsun tekrardan .Panel üzerinde bulunan formu diyorsanız sürekli yeniliyorum dolduruyorum gönderiyorum. Ancak henüz bir sonuca ulaşamadım maalesef. Hiç bir politika ihlali vs. yapmadım ayrıca yukarıda belirtilen tüm şartları sağladım, herhangi bir borcum da yok. Hatta ilk siparişten hemen sonra kapandı ben buna rağmen müşteriye ürününü gönderdim. Ayrıca görseller filan bana ait kendi üretimim olan bir ürün.
Teşekkür ederim. Tekrar açmak bir çözüm olacak mı bilemiyorum, son dönemde Etsy'nin Türk satıcılara yaklaşımı genel olarak bu şekilde. Her şeyi kuralına göre yapsanız da hesabınızı kapatıyorlar. Bize karşı yapılan bu tutum çok kötü. Yeni telefon, mail vs. ekstra uğraş. Yeni pc den kastınız internet aynı olması sorun çıkarmaz mı? IP olarak sorun olması adına soruyorum.Aynı birebir bahsettiğiniz durumu önceki mağazamda yaşadım . Tamamen kapadılar ne yapsam açılmadı . Hemen 2. mağazayı açtım onu da bi banlamaya çalıştılar ama kurtardım şükür. Hemen yeni bir mağaza açın vakit kaybetmeyin derim . Farklı mail telefon ve pc kullanmayı unutmayın. Sanırım etsy botları az satıs ve görüntülenmeli türk mağazalarını otomatik banlıyor .(yazılım hatası da olabilir) bunlar tamamen tahmin tabii net bir bilgi degil. Geçmiş olsun tekrardan .
Evet aynı IP de sorun çıkarır. Hem yeni pc hem yeni wifi baglantısı gerekiyor. Aynı pc farklı interneti bile sorun edebiliyorlar. Ben 2. bir telefon hattının internetini kullanıyorum. etsy icin . Bunu vpn ile yapanlarda var ama ben vpn işlerinde pek yokum maalesefTeşekkür ederim. Tekrar açmak bir çözüm olacak mı bilemiyorum, son dönemde Etsy'nin Türk satıcılara yaklaşımı genel olarak bu şekilde. Her şeyi kuralına göre yapsanız da hesabınızı kapatıyorlar. Bize karşı yapılan bu tutum çok kötü. Yeni telefon, mail vs. ekstra uğraş. Yeni pc den kastınız internet aynı olması sorun çıkarmaz mı? IP olarak sorun olması adına soruyorum.