Etsy'de Dijital Ürünler kategorisinde satış yapan kişilere yardım

ikas eticaret
ikas eticaret

Kaan

E-Ticaret Çırağı
Aktiflik Süresi
45dk
Herkese merhabalar 10000+ adet dijital ürün satış tecrübem var ve bu konuda internette kaynaklar aşırı yetersiz bu yüzden yardıma ihtiyacı olan herkese bu forumda yardımcı olmak isterim. :)

Merhaba, Etsy’de dijital ürün satıyorum. Mağazam henüz 3 aylık ve şu ana kadar 15 satışım oldu. İnternetten izlediğim videolar ve içerikler beni buraya kadar getirdi, ancak mağazamı nasıl daha ileriye taşıyacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana tavsiyede bulunabilir misiniz?

Herkese merhabalar 10000+ adet dijital ürün satış tecrübem var ve bu konuda internette kaynaklar aşırı yetersiz bu yüzden yardıma ihtiyacı olan herkese bu forumda yardımcı olmak isterim. :)
Merhabalar , etsy de duvar kağıdı satışı yapıyorum (fiziki ürün gönderimi sağlıyorum). Görsellerin hepsi kendi tasarımım . Ek 2. mağaza açıp farklı farklı tasarladığım görselleri dijital ürün olarak satmak istiyorum . Etsy de aktif satış yaptığım için çoğu şeye hakimim ancak dijital ürün için püf nokta nedir nelere dikkat etmem gerekir acaba ? İrtibata geçebilirsek sizinle çok mutlu olurum . İyi günler bol satışlar.

Konuyu görüntüleyenler

Geri