Merhaba ben Sonalp Gün

ikas eticaret
ikas eticaret

SoNaLp

Trendyol Satıcısı
Aktiflik Süresi
14dk
Merhaba. 1 seneden daha kısa bir süre önce uzun süredir yaptığım işimden ayrılarak, kendim bir iş kurmaya karar verdim ve markamı kurdum/kuruyorum. Bu esnada da Trendyol başta olmak üzere, neredeyse tüm pazar yerlerinde ve Shopify altyapısı ile websitemde satış yapıyorum. Umuyorum ki benden çok daha bilgili ve tecrübeli kişilerin bilgi birikimlerinden burası sayesinde faydalanabilirim. Tabii benim de birilerine faydam dokunursa ne mutlu… 🙏🏻 saygılar

Her şey hayal ettiğin gibi olur umarım Sonalp. Ne aşamadasın bilmiyorum ama başlarda her şey çok zordur ve sanki hiç bir şey olmayacakmış gibi görünür. Bu seni aldatmasın. Bu konuyla ilgili aşağıda paylaştığım umutsuzluk vadisi görselini çok severim.

IMG 7343

Çok teşekkür ederim. Açıkçası, tam olarak o aşamadayım. İşimden ayrılma kararımı sorguluyorum, bir yandan “başarılı olmalıyım” derken aslında “başarısızlık sembolü” mü oluyorum diye kendi üzerimde baskı oluşturuyorum vs vs ama iyiye gideceğine olan inancımı korumaya çalışıyorum. Mesajın çok iyi geldi, gerçekten çok teşekkür ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri