Merhaba Shopify girişimcileri, ben Tuna :)

ikas eticaret
ikas eticaret

tuna | shopify ✅

Shopify Eğitimcisi
Aktiflik Süresi
1s 0dk
ODTÜ'lü bir girişimci olarak, kendi e-ticaret markalarımı yönetiyorum.

Shopify üzerine içerikler üretiyorum ve Türk satıcıların daha sağlam adımlarla ilerlemesini istiyorum.

Hayalperest vaatlerden uzak durup, gerçekçi ve uygulanabilir bilgiler paylaşmaya çalışıyorum. YouTube'da ücretsiz bir var, ayrıca üzerine de bir serim bulunuyor.

E-Ticaret sürecimde edindiğim deneyimleri bu toplulukta da paylaşmaya çalışacağım.

Hoşgeldin Tuna,

Twitter ve Youtube'da Shopify'la ilgili paylaşımları zaten takip ediyordum. Türkiye'de özellikle Shopify özelinde daha fazla içerik üreticisine ihtiyaç var. Burada da paylaşım yapacak olmana çok sevindim. Umarım CRO odaklı çalışmalarını ve paylaşımlarını da görürüz burada.

Tuna Bey, eğitim içeriğiniz için teşekkür ederim. Ben TR içinde ürün satışı yapmaya çalışıyorum. Şu anda Meta reklamlarında ürün kreatif testlerimi, hedef kitle testlerimi gerçekleştirdim. Analizlerime göre iyi gidiyor ama satış alamıyorun ve ölçeklemeye geçemiyorum. Bu konuda nasıl bir yol izleyebiliriz?

Geri dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.

Tuna Bey, eğitim içeriğiniz için teşekkür ederim. Ben TR içinde ürün satışı yapmaya çalışıyorum. Şu anda Meta reklamlarında ürün kreatif testlerimi, hedef kitle testlerimi gerçekleştirdim. Analizlerime göre iyi gidiyor ama satış alamıyorun ve ölçeklemeye geçemiyorum. Bu konuda nasıl bir yol izleyebiliriz?

Geri dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.
Merhaba,

Ne sattığınızı bilmediğim için biraz yüzeysel tavsiye vermek durumundayım. Satış alamıyorsanız iyi gitmiyordur, bizim öncelikli metriğimiz satış. Reklamlarda satış hedefleyin, farklı kreatifleri deneyin bol, yeni bi markaysanız mutlaka güven üzerine, müşteri yorumları üzerine pazarlamanızı kurgulayın. Bir müşteri gibi reklamınıza tıklayın, sitenize gidin, satın alım yapın. Her şey normal mi kontrol edin. Siteniz de profesyonel durmalı, güven vermeli mutlaka kullanıcıya.

Bol satışlar dilerim

Konuyu görüntüleyenler

Geri