Merhabalar bir imalatçı olarak Shopify ve İkasta satış yapmaktayım sorularınızı seve seve cevaplayabilirim.

ikas eticaret
ikas eticaret

FatihNarmanlı

New member
Aktiflik Süresi
2s 21dk
Herkese Merhabalar

Fatih ben 4 sene önce bir yandan mühendislik okurken bir yandan 40m2 bir dükkanda tonlarca batırdığımız ürün ve projelerle karşısınızdayım. Son 6 aydır aktif olarak İKAS'ta ondan önceki 1 sene boyunca SHOPİFY de kendi üretimim olan ürünleri satmaktayım. Bu 4 yılın her günü bir imalatçı olarak zordu şimdiki günlerimde daha zor geçiyor. Bu süreçte neler yaşadığımı direkt yazmak yerine soracağınız soruları seve seve cevaplayabilirim.
-İmalat Serüvenleri
-Neden Drop yapmamam
-İmalat yapmanın güzel ve kötü yanları
-Yurtiçi ve yurtdışı Kargo Süreçleri
-Yurtiçi ve Yurtiçi Muhasebe süreçleri
-Öğrendiğim kadarıyla vergi düzenlemeleri
-Türkiye'de şirket kurmanın faydaları
-Tedarikçilerle eşsiz hikayeler
-Müşteri ilişkileri B2C
-Meta ve Tiktokads tarafı

gibi ve yazmadığım diğer konularda seve seve yardımcı olabilirim herkese iyi satışlar

Neden shopifydan sonra ikasa geçtiniz?

Dropshipping derken sizin bu imkanı sunmamanız mı yoksa bu sistemi kullanmamanız mı burayı da açıklarsanız sevinirim.

Neden shopifydan sonra ikasa geçtiniz?

Dropshipping derken sizin bu imkanı sunmamanız mı yoksa bu sistemi kullanmamanız mı burayı da açıklarsanız sevinirim.
Şöyle diyim shopify ile devam etseydim ortalama aylık 300 dolardan senelik 3600 dolar civarı bir ödeme yapacaktım. satışlar artarsa belki 5bin dolar civarında ama ikasla senelik tek bir ücret vererek yaklaşık 1200 dolar gibi ücrete 9 ay taksitle satın aldım

Konuyu görüntüleyenler

Geri