Hazartas
Etsy Satıcısı
- Aktiflik Süresi
- 2s 44dk
-
-
- Konu Yazar
Merhabalar ben Hazar. 24 yaşındayım . Uluslararası ticaret okudum ve suan ispanyol bir firmanın tr distrb.lüğünde satıscı olarak calısıyorum. 1 yıldır etsy amazon gibi yerleri araştırıyorum öğrenmeye ve gelişmeye çalışıyorum. Kendime daha iyi gelecek kurabilmek adına çabalıyorum diyelim şimdi gelelim konumuza . Duvar kağıdı üzerine bir mağazam vardı 3 ay olmuştu tam satışlarım hızlanırken mağazam neden belirtilmeden kapandı. Paramda içeride kaldı alamadım etsyden paramı. Pes etmedim yeni bir mağaza kurdum tanıdığım birinin adına. 10 gün oldu 2 satış geldi şimdilik. Sosyal medya , SEO , TAG (erank gibi platformlardan yararlanılabilir) gibi birçok konuya hakimim , satışları ve görüntülenmeleri arttırmak adına başka bir tavsiyeniz olur mu ? Ayrıca özellikle başka bir platformdan da satışlar yapmak istiyorum . Yani aksam 6 dan sonra pc basından ayrılmak istemiyorum yogun olmak istiyorum paraya da ihtiyacım var . öncelikle trendyol ve amazon gibi yerler de neler satabilirim başlangıçta sermaye olarak ne kadarımın olması gerekir ? tavsiyelerinizi beklerim . Bol satışlarınız olsun.